The Hobbit - Beklenmedik Yolculuk Bluray-1080p Tek Link İndir-İzle


Sağlam Oyun Puanı: 9/10

IMDB Puanı: 8.4/10

Tür: Aksiyon - Fantastik - Macera

Süre: 169 dk

Yılı: 2012


Kalite: 1080p - Bluray

Baş Roller- Seslendirme: Elijan Wood - Hugo Weaving

Özet: Vizyondan daha yeni çıkan Hobbit filmi sağlam oyun farkıyla türkçe dublaj olarak sizlerle. Film sinema rekorları kırmış ve efsaneleşeceği az çok belli olan bir film. Özetine geçecek olursak:

Tolkien'in, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncül kitabı olarak da görülen Hobbit'ten, üçlemenin yönetmeni Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan üç filmlik Hobbit macerasının ilk bölümü olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit: An Unexpected Journey ile bu sefer Bilbo Baggins'in gençliğine gidiyoruz.
 
Bilbo huzurlu Hobbit toprakları olan The Shire'da yaşarken bir gün büyücü Gandalf aniden ortaya çıkar ve baş kahramanımız Bilbo kendisini efsanevi savaşçı Thorin tarafından yönetilen 13 cücelik maceracı bir grupta buluverir. Ejder Smaug’dan Erebor’un kayıp Cüce Krallığı’nı geri almak için çıktıkları bu yolculukta çirkin Goblinler, Orklar, öldürücü Warglar, Dev Örümcekler ve Büyücülerle dolu yollardan geçeceklerdir... 


Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden tanıdığımız Ian McKellen, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Elijah Wood, Orlando Bloom ve Andy Serkis'i yeniden seyredeceğimiz filmde onlara Richard Armitage, John Bell, Luke Evans, Ryan Gage, Evangeline Lilly, Bret McKenzie, Graham McTavish, Mike Mizrahi, Jeffrey Thomas ve Aidan Turner gibi kalabalık bir oyuncu kadrosu da eşlik ediyor. Filmin senaryosunda ise yönetmen Peter Jackson'ın yanı sıra Fran Walsh, Philippa Boyens ve Guillermo del Toro'nun imzası var.
(beyazperde.com)


Fragman:




Sponsor:

İndirme Linkimiz: 



İndirme Detayları

Film Boyut2.5 GB - Altyazısı içinde.

Link: Turbobit, direk beklemeden tek tıklama ile indirilebilir (detay)

Kısa bir yorum: Yüzüklerin efendisi gibi efsane serilerden birisi daha başladı. Böyle filmler hayata renk katıyor. Filmin ikincisi 12 Aralık 2013'te yayınlanacakmış, şimdiden sabırsızlananların sayısı gittikçe artıyor. İzlesem mi acaba? gibisinden düşünmeyip direk indirip hemen izlemeniz gereken bir film :)

Keyifli seyirler.

Film ile ilgili görüşlerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz, spoiler(film içeriğini içeren) yorumlar yayınlanmaz.

Anahtar kelimeler: Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi tek link izle, Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi yüksek kalite izle,Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi yüksek kalite indir, Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi full hd izle, Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi türkçe dublaj var mı, Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi türkçe dublajlı izle, Hobbit Beklenmedik Yolculuk tek part hd izle, Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi download, Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi watch, Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmi full part, Hobbit An Unexpected Journey full hd download, Hobbit An Unexpected Journey tubobit indir, Hobbit An Unexpected Journey filmi izle

0 yorum: