Aliens Colonial Marines Full Tek Link İndir

Oyun Hakkında Bilgi

Aliens Colonial Marines 12 Şubat 2013 tarihinde SEGA tarafından yayınlanan bir video oyunudur. Yeni nesil teknolojiden faydalanarak "Uzay Çağı" atmosferi oluşturmaktadır. Akıl almaz efektleri ile oyuncuları büyülemeyi hedeflemiştir ve bunu da başarmıştır. Oyundaki grafiklerden çok hikayeye ağırlık verilmiştir.


Bir grup asker ile uzaylılarla savaşıyoruz. Oyunda aktif olarak askerlerimize yardım edebiliyoruz. Karakterimizi geliştirebiliyoruz ve ek özellikleri açabiliyoruz. Geliştikçe karakterimizin sağlık barı ve saldırı gücü artıyor. Bölümleri geçtikçe oyun biraz sıkmaya başlar. Bu normaldir çünkü çok gıcık bölümler bizleri bekliyor. Oyun aslında çok zor değil. Düşmanlar aniden ve her yerden çıkabiliyor. Dikkatli olmak lazım. Özellikle karanlık bölgelere girerken anormal ses efektleriyle karşılaşabilirsiniz.

Oyunda Xeno, yani uzaylılar tarafından yara almamaya çok dikkat etmelisiniz. Eğer bir Xeno size zarar verirse sağlık barınız hızla düşmeye başlıyor.


İndireceğiniz dosya toplamda 5.64 GB olup, ".iso" uzantılı bir dosyadır.        

Sistem Gereksinimleri 

İşletim Sistemi: XP SP3
İşlemci: 2 GHz Intel Dual Core Processor
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8500 veya ATI Radeon HD 2600 Minimum 256 MB
DX: DirectX 9.0c
Sabit Disk Alanı: 20 Gb Boş alan
Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Oyun İçi Video

 Gerekenler


Aliens Colonial Marines'i tek link halinde indireceğiz. 

İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite

Kurulum

İndirdiğimiz iso uzantılı dosyayı daemon tools aracılığıyla açtıktan sonra çift tıklayalım ve next next deyip kurulumu başlatalım.

Kurulum bittiğinde çıkan lisans pencesinde I Accept butonuna tıklayın ve oyun için gerekli directx sürümü ve visual yüklemesi de bittikten sonra crack yapın.

Crack atmak için sanal sürücümüzdeki(F:\Fairlight) Fairlight isimli klasörün içerisinde bulunan "binaries" klasörünü oyunu kurduğumuz konuma (C:\Program Files\Aliens Colonial Marines) yapıştırıp gelen soruya kopyala ve değiştir diyelim. Crack'imizi de attıktan sonra oyun oynanmaya hazırdır.


Yazar Hakkında: +WwampiR Ogi sağlam oyun yeni yazarlarından olup, kalıcı yazarımız olmaya en yakın adaylardandır. İlerleyen günlerde kendisinin bir çok güzel yayınından istifade edebilirsiniz. Kendisine hoşgeldin dileklerimizi sunuyoruz ve kalıcı olmasını diliyoruz.

Keyifli oyunlar. 

0 yorum: