Devil May Cry 4 Full Sorunsuz Tek Link İndir


Oyun Hakkında Bilgi:


DMC 4 gerek kombolarıyla, gerek silahlarıyla gerekse usta oyuncuları tatmin eden zorluk seviyeleri açısından yeterli gelecektir. Hack and slash tarzı uzun komboları sevmeyenlere hitap etmeyecektir. Oyunumuz 2008 yılında çıkmış olup, genelde iyi bir izlenim bırakmıştır.

Oyunda Dante adlı karakterle şeytanları evire çevire dövüyoruz. Silah ve kılıcımızla sayıları hayli yüksek kombolar yapmak mümkün. Bir de bu kombolara seviye getirmişler, sayısı arttıkça komboların isimleri değişiyor.

Grafik açısından ele alırsak tabi bi Crysis beklememek lazım ama genel olarak grafikler yeterince tatmin edici ve cafcaflı. Uzun sürelerde göz yorgunluğu yapabilir. Aralarda 15 dakikalık molalar tavsiye ediyorum. Fazla söze gerek yok oynayıp kendiniz keşfedin Dmc dünyasını. Severseniz şimdi yenisi çıkıyor ve hikayeye ordan devam edebilirsiniz. Oldukça da güzel duruyor üstelik.
İndireceğiniz dosya toplamda 7.66 GB olup, ".iso" uzantılı bir dosyadır.        

Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows XP/Vista İşlemci: Pentium 4 -  3 GHz 
RAM: 512 MB (Vista için 1 gb) 
Ekran Kartı: 256 MB (nVidia GeForce 6600 SM3 Gerekli) 
DirectX: 9.0c

Oyun içi video:



Gerekenler:


Devil May Cry 4  tek link ya da partlı halde (seçim sizin) indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.


İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite

Sponsor:

İster Tek Link İndirin:
Devil May Cry 4 Full Tıkla-İndir

Yukarıdaki indirme linkimize tıkladıktan sonra link kısaltma sitesinin 5 saniyelik reklamının geçmesini bekleyin ve sağ üst tarafta bulunan "Reklamı Geç" butonuna tıklayın. Kısaltma sitesi eklememizin temel sebebi dosyaların silinmesinin önüne geçmektir. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
İster Part Part İndirin:

Devil May Cry 4 İndirme & Kurulum 


Yukarıdaki linkin turbobit adresini-linkini- alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.

1- İndirdiğiniz klasörde bulunan ".iso" dosyasına çift tıklayın ve daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.

2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın çıkan ekranda if you like this game buy it falan yazar ona aldırmayın, tamam deyin.

3- Next ve next deyip ilerleyin kurulum başlayacaktır.

4- Bittikten sonra oyunumuzun full olması için crack atmamız gerekiyor.

5-Sanal sürücümüze sağ tıklayığ "aç" dedikten sonra orada bulunan klasörümüzün içerisindeki "crack" klasörünün içindeki iki dosyayı kopyalayıp oyunu kurduğunuz konuma yani "C:\Program Files\DMC Devi May Cry\Binaries\Win32" konumuna giderek yapıştırın. Önünüze gelen tüm sorulara kopyala ve değiştir dedikten sonra oyunun masaüstündeki simgesinden giriş yapabilirsiniz.


Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

0 yorum: