Game of Thrones Tüm Bölümler 480p - 720p İndir



Sağlam oyunda an itibariyle dizi-indir kategorisi açılmıştır. Fakat biz bir dizi sitesi değil oyun sitesi olduğumuzdan dolayı sağlam oyunda sadece çook popüler diziler yayınlanacaktır ve ayrıntılı anlatımlar olmayacaktır.

Ve bu da ilk dizi indir yayınımız olan Game of Thrones. Dünyanın en çok izlenen dizilerinden birisi olan Game of Thrones, ütopik bir dünyadaki Taht Kavgalarını konu alıyor. Dizi sizi bambaşka bir dünyaya götürecek ve ben orada olsam hangi tarafta olurdum gibisinden düşünmeden duramayacaksınız.


Bu dizinin adını ilk defa duyuyorsanız zaten kesinlikle hemen indirmeli ve biran önce izlemelisiniz. Ki dizinin 3.Sezonu bu ay çekilmeye başlanacak.

Dizi de sadece savaş-kan yok. Neler yok ki.. Aşk, methanet, hainlikler, dostluklar ve sürprizler. Şahsi tavsiye olarak size dizinin ilk 3-4 bölümünü ard arda izlemenizi öneriyorum zaten 3. veya 4. bölümden sonra diğer bölümlere ışık hızyla bir geçiş yapacaksınız. :)




Çok uzatmadan birkaç bilgi verip indirme linklerini sizlere sunmak isterim.

Dizinin Tam İsmi ve Türkçe İsmi: Game of Thrones - Taht Kavgaları

Sezon bilgisi: 2 sezon çekildi ve şu an 3. sezon başlamak üzere. İlk sezon 10 bölüm, 2. sezon 10 bölüm olup bölüm başı ortalama uzunluk 50-55 dakikadır.

IMDB Puanı: 9,4/10

Fragman-Tanıtım:



İndirme şekilleri: 1.sezon 480p altyazılı, 480p Türkçe Dublajlı veya 720 p altyazılı - 2.sezon 480p veya 720 p her ikisi de altyazılı.

Uyumlu altyazılarla birlikte indireceksiniz.

İndirme yolu ve kolay indirme yöntemi: Tüm linklerimiz turbobittir. Turbobit çevirici kullanarak hiç beklemeden tek tıklama ile indirebilirsiniz. Bunun hakkında videolu bir anlatım ve güncel çeviriciler paylaştık. Buraya tıklayarak daha fazlasını öğrenebilirsin. fakat bu yöntem her zaman işlemiyor, eğer dertsiz tasasız, beklemeden,tek tıklama ile indirme yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak makul bir fiyata SMS ile turbobit premium alın, indirme derdi yaşamayın!


Sponsor:


TÜM SEZONLAR ve TÜM ALTERNATİF İNDİRME ŞEKİLLERİ


1.SEZON








2.SEZON 





3. Sezonu Mart 2013'de başlayacak olan Game of thrones dizisinin yeni bölümleri, farklı bir yayında, sürekli güncel olarak yayınlanacaktır.

Not: Bu yayının altına bu dizi ile ilgili spoiler bilgi bırakılamaz, paylaşılamaz.

Sağlam Oyun dizi-indir kategorisinde az ama öz diziler yayınlanmaya devam edecektir, takipte kalın.



Anahtar kelimeler: Game of Thrones tüm bölümleri indir, Game of Thrones hd tüm blömleri indir, Game of Thrones download, Game of Thrones oyunu indir, Game of Thrones 2.sezon bluray indir, Game of Thrones ilk sezon full hd tek link indir, Game of Thrones 1.sezon altyazılı indir, Game of Thrones 480p HD indir, Game of Thrones  720p hd indir, Game of Thrones 1080p hd bluray indir, Game of Thrones ikinci sezon complete, Game of Thrones torrent indir, Game of Thrones turbobit indir,Game of Thrones  turbobit linkleri, Game of Thrones 1.sezon izle, Game of Thrones 2.sezon izle, Game of Thrones 3.sezon indir, Game of Thrones 3.sezon izle, Game of Thrones 3.sezon ne zaman, Game of Thrones 1. ve 2.sezonlar full indir

1 yorum:

  1. Game Of Thrones Tüm Bölümler 480P - 720P Indir « Full Oyun Indir Tek Link Rip Oyun Indir, Full Gezginler Oyun Indir >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Game Of Thrones Tüm Bölümler 480P - 720P Indir « Full Oyun Indir Tek Link Rip Oyun Indir, Full Gezginler Oyun Indir >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Game Of Thrones Tüm Bölümler 480P - 720P Indir « Full Oyun Indir Tek Link Rip Oyun Indir, Full Gezginler Oyun Indir >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK MV

    YanıtlaSil