Devil May Cry 5 - 2013 Full Sorunsuz Tek Link İndir


Oyun Hakkında Bilgi:

Dmc 5 serisi bu defa kökten bir değişmeyle geliyor bildiğiniz üzere. Dante bu sefer soluk tenli, beyaz saçlı bir adam değil aksine esmer bir delikanlı olarak karşımıza çıkıyor. Bu hailini sevenler de sevmeyenler de olacak elbette. Ama serinin ağır takipçisi olmayanlar için farketmeyecektir.

Grafik açısından ise oldukça etkileyici gözüküyor. Kombo sistemi yine aynı. Çeşitli silahlar da bizleri bekliyor oyunda. Bize sürpriz olması gereken şeyler olduğu için bunları oynakdıkça göreceksiniz. Dante'nin değişmesi ise serinin yeni bir soluk getireceğinin en önemli habercisi.

İndireceğiniz dosya toplamda 8.33 GB olup, ".iso" uzantılı bir dosyadır.        

Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows Vista/XP, Windows 7, Windows 8
İşlemci: AMD Athlon X2 2.8 Ghz veya daha üstüIntel Core2 Duo 2.4 Ghz veya daha üstü
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 3850 veya daha üstü, NVIDIA GeForce 8800GTS veya daha üstü
DirectX: 9.0c

Oyun içi video:


Gerekenler:



Devil May Cry 5' i tek link ya da partlı halde (seçim sizin) indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.

İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite

Sponsor:

Buyrun İndirme Linkimiz:

Devil May Cry 5 İndirme & Kurulum 


Yukarıdaki linkin turbobit adresini-linkini- alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.

1- İndirdiğiniz klasörde bulunan ".iso" dosyasına çift tıklayın ve daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.

2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın çıkan ekranda if you like this game buy it falan yazar ona aldırmayın, tamam deyin.

3- Next ve next deyip ilerleyin kurulum başlayacaktır.

4- Bittikten sonra oyunumuzun full olması için crack atmamız gerekiyor.

5-Sanal sürücümüze sağ tıklayığ "aç" dedikten sonra orada bulunan klasörümüzün içerisindeki "crack" klasörünün içindeki iki dosyayı kopyalayıp oyunu kurduğunuz konuma yani "C:\Program Files\DMC Devi May Cry\Binaries\Win32" konumuna giderek yapıştırın. Önünüze gelen tüm sorulara kopyala ve değiştir dedikten sonra oyunun masaüstündeki simgesinden giriş yapabilirsiniz.


Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

0 yorum: