Mass Effect 3 Full Sorunsuz İndir


Oyun Hakkında Bilgi:

Mass Effect 3 kurgusal ve oynanış bağlamında tüm aksiyon severlerin beğenisini toplamış, özellikle senaryo bakımından çığır açan 2012 yılı oyunlarındandır. Her oyunseverin arşivinde bulunması gereken bu kaliteli EA Games oyunu sağlam oyun farkıyla sadece 5 part ve full olarak bilgisayarınızda!
Mass Effect; Bioware şirketi tarafından önce Xbox 360 için daha sonradan bilgisayar için yapılmış bir oyundur.

Oyunun kontrolleri gerçekten çok iyiydi, zor değil fakat basit de denemez, oyuncu için ideal bir kontrol sistemi var. Oyunun kurgusu gerçekten iyi, silahlar çeşit çeşit ve modifiye edilebilir şekilde. Aynı şekilde tüm giysileriniz de modifiye edilebilir. Level sistemi ile yeteneklerinizi de güncelleyebiliyorsunuz, bu takım arkadaşlarınız için de geçerli bir durum.Grafikleri didiklememe gerek yok sanırım. Oyunun gerçekten çok güzel sahneleri var, kolay kolay sıkılmıyorsunuz. Evrende gezinip istediğiniz gezegendeki bir görevi yapıyorsunuz, yanınızda savaşacak dostlarınızı göreve giderken siz seçip siz silahlandırıyorsunuz. Savaşırken adrenalin gibi skilleri kullanarak oyunheyecan ve profesyonellik katabiliyorsunuz. (Bu paragraf alıntıdır: Kaynak)
Mass Effect 3 de baş kahramanımız Komutan Shepard , Cerberus'un kendisinden istediği teknolojinin bir çok ölüme yol açtığını düşünerek onu yok edecek ve herkesi bir araya toplayıp uzay alemine huzur getirmeye çalışacak.. Tabi bakalım başarabilecek miyiz.


İndireceğiniz dosya toplamda 13 GB olup, iso dosyasıdır.


Minumum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi:Windows XP SP3 , Vista SP1, Windows 7
RAM
1 GB 
İşlemci: Pentium Dual Core E2160 1.80GHz,Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
Ekran KartıGeForce 9500 GS,Radeon HD 6380G
HDD: 15 GB Boş Alan


Oyun içi video:


Gelgelelim İndirmeye. Anlatım sade olduğu için uzun görünebilir ama yapacağımız işlemler oldukça basit arkadaşlar.

Gerekenler:

Mass Effect 3'ü beş part halinde indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.

İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite

Sponsor:


İndirme Linklerimiz:



Madde Madde  Mass Effect 3 İndirme & Kurulum & Crack


Yukarıdaki linkin turbobit adresini-linkini- alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.
Oyunun kurulumu oldukça basittir.

1- İndirdiğiniz klasörde bulunan "MassEffect3 DVD1.iso" dosyasına çift tıklayın ve daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.

2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın ve install-next deyip ilerleyin.

Kurulumun ortalarında bir yerde size yukarıdaki görseldeki uyarıyı verdiğinde "MassEffect3 DVD2.iso" dosyamızı daemon tools lite aracılığı ile yerleştirip gelen uyarıya da yeniden dene dedikten sonra kuruluma kaldığımız yerden devam edelim.

4- Bittikten sonra oyunumuzun full olması için crack atmamız gerekiyor.

5-Crack klasörümüzün içerisindeki "MassEffect3.exe" yi kopyalayıp oyunu kurduğunuz konuma yani kurulumda değişitirmediysek, "D:\Games\Mass Effect 3\Binaries\Win32" konumuna giderek yapıştırın. Önünüze gelen tüm sorulara kopyala ve değiştir dedikten sonra "D:\Games\Mass Effect 3\Binaries\Win32" konumunda bulunan "MassEffect3.exe" den oyuna girebilirsiniz.

6- Eğer masaüstünden girmek istiyorsanız  "D:\Games\Mass Effect 3\Binaries\Win32" konumunda bulunan "MassEffect3.exe" ye sağ tıklayıp kısayol oluştur deyin ve oluşan kısayolu kesip masaüstüne yapıştırın. Artık o kısayola tıklayarak oyuna doğrudan girebilirsiniz.

Mass Effect 3 oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanları şahsen denedim arkadaşlar yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız yorum bırakarak sorun en kısa zamanda yanıtlamaya çalışırım.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

0 yorum: