Rogue Warrior Full Sorunsuz İndir (3 Part)



Oyun Hakkında Bilgi:

Rogue Warrior; 2009 oyunlarından,kurgusu sağlam ve kendi oyuncu kitlesini tanımlamış, oynarken özellikle aksiyon oyunlarından zevk alıyorsanız bu oyunu mutlaka oynamalısınız. Dikkat! Bu oyun 18+ olup bol miktarda küfür,şiddet ve kan içermektedir.

Oyunda klasik silah elimizde ilerliyoruz fakat call of duty tarzından faha bir farklı. Gerek yapay zeka gerekse oyun içi diyaloglar sağlam tutulmuş. Oyun küfürleriyle oynarken güldürmeyi de başarıyor, örneğin bir bomba attınız ve yanlışlıkla yanınıza düştüyse karakterimiz telaşla "Fuck this bomb-throwing hand" ; "böyle bomba atan eli ... " gibisinden bir kendine küfür ediyor. Bu bir örnekti, daha oyunda alışık olmadığınız bir çok şeyle karşılaşacaksınız. Üstelik böylesi mükemmel bir oyun sağlam oyun farkıyla sadece.. evet sadece üç linkte indireceksiniz!


İndireceğiniz dosya toplamda 6.11 GB olup, ".iso" uzantılı bir dosyadır.        

Minumum Sistem Gereksinimleri;


İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP / Vista /7
İşlemci: 3.2 Ghz
Ekran Kartı: 256 MB - DirectX 9.0c (Nvidia 7900GT / ATI Radeon X1800 )
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
HDD: 4 GB 

Oyun içi video:



Gerekenler:


Rogue Warrior'u üç part halinde indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.

İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite


Sponsor:


Buyrun İndirme Linklerimiz:

Rogue Warrior İndirme & Kurulum 


Yukarıdaki linkin turbobit adresini-linkini- alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.


1- İndirdiğiniz klasörde bulunan ".iso" dosyasına çift tıklayın ve daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.

2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın ve next deyip ilerleyin kurulum başlayacaktır.

Not: Kurulum gerçekten yavaş ilerliyor. Sabredin, bekleyin.


3- Bittikten sonra oyunumuzun full olması için crack atmamız gerekiyor.

4-Sanal sürücümüze sağ tıklayığ "aç" dedikten sonra orada bulunan klasörümüzün içerisindeki "RW.exe" yi kopyalayıp oyunu kurduğunuz konuma yani "C:\Program Files\Bethesda Softworks\Rogue Warrior" konumuna giderek yapıştırın. Önünüze gelen tüm sorulara kopyala ve değiştir dedikten sonra "C:\Program Files\Bethesda Softworks\Rogue Warrior" konumunda bulunan "RW.exe" den oyuna girebilirsiniz.

5- Eğer masaüstünden girmek istiyorsanız  "C:\Program Files\Bethesda Softworks\Rogue Warrior" konumunda bulunan "RW.exe" ye sağ tıklayıp kısayol oluştur deyin ve oluşan kısayolu kesip masaüstüne yapıştırın. Artık o kısayola tıklayarak oyuna doğrudan girebilirsiniz.




Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

0 yorum: