Crysis Warhead Full Sorunsuz Tek Link İndir


Oyun Hakkında Bilgi:

Crysis'i artık kesin tanıdığımız bu ikinci oyununda, Crytek, tam sürüm Türkçe ile 2008 yıllarında FPS oyun klasmanında atak yapmıştı. Her bakımdan kaliteli, %100 Türkçe(diyaloglar dahil) olan bu oyunu bu yayından tek link halinde indireceksiniz!


Crysis Warhead, serinin önceki oyunu Crysis'teki Psycho karakterinin gözünden oynanmaktadır, oyunun tasarımı ve çizgeleri(grafik) Crysis ile birbirine yakındır. Crysis'te bulunmayan yeniden tasarlanmış silahlar, taşıtlar gibi yeni özellikler de bulunmaktadır. Hikaye 2020 ylında Crysis'teki ilginç yaratıkların adası olan Filipin Denizi'ndeki Ligshan Adası'nda, haritanın diğer tarafında geçmektedir. Crysis'e paralel bir zaman sürecinde geçmektedir. Oyun motoru Crysis'te kullanılan CryEngine 2'dir. Bu oyunda da Çok oyunculu özelliği bulunmaktadır. Çok oyunculu oyunun adı Crysis Wars olarak belirlenmiştir.(wiki)



İndireceğiniz dosya toplamda 5,63 GB olup, iso dosyasıdır.


Minumum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 veya Windows Vista 
İşlemci: Intel Pentium 4 2.8 GHz (Windows Vista için 3.2 GHz), Intel Core 2.0 GHz (Windows Vista için 2.2 GHz) / AMD Athlon 2800+ (Windows Vista için 3200+) veya daha iyi bir işlemci 
Bellek Miktarı: 1 GB RAM (Windows Vista'da 1.5 GB RAM)
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6800 GT / ATI Radeon 9800 Pro (Windows Vista'da ATI Radeon X800 Pro) veya daha iyi bir ekran kartı 
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 256MB
Sabit disk: 15 GB 



Oyun içi video:




Gelgelelim İndirmeye. Anlatım sade olduğu için uzun görünebilir ama yapacağımız işlemler oldukça basit arkadaşlar.

Gerekenler:

Crysis Warhead'ı tek link halinde indireceğiz. İndirdiğimiz link sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.


Sponsor:


İndirme Linklerimiz:


Adım Adım  Crysis Warhead İndirme & Kurulum & Crack


Yukarıdaki linkin turbobit adresini-linkini- alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.
Oyunun kurulumu oldukça basittir.

1- İndirdiğiniz klasörde bulunan setup.exe den kurulumu başlatabilirsiniz.


Serial kod isteyecektir, şunlardan birini girin:

SVBT-J9E8-JKSJ-7JKS-NRLD
SL4C-U7CP-EL2G-BEL2-LRLD
ACNE-GFVW-BHJY-DBHJ-4RLD
JR7F-8YDY-UL2H-9UL2-MRLD
AL99-858R-NGSB-CNGS-FRLD





4- Bittikten sonra oyunumuzun full olması için crack atmamız gerekiyor.

5-Crack klasörümüzün içerisindeki "Bin" klasörünü kopyalayıp oyunu kurduğunuz konuma yani "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis WARHEAD" konumuna giderek yapıştırın. Önünüze gelen tüm sorulara kopyala ve değiştir dedikten sonra "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis WARHEAD\Bin32" konumunda bulunan "Crysis.exe" den oyuna girebilirsiniz.

Türkçe yapmak için indirdiğiniz "Turkce Yama" klasöründe bulunan "Default.Ing" "Turkish.pak" "Turkish.Ing"  dosyalarını - "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis WARHEAD\Game\Localized" konumuna,    kopyala yapıştır yapın.

6- Eğer masaüstünden girmek istiyorsanız C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis WARHEAD\Bin32" konumunda bulunan "Crysis.exe" ye sağ tıklayıp kısayol oluştur deyin ve oluşan kısayolu kesip masaüstüne yapıştırın. Artık o kısayola tıklayarak oyuna doğrudan girebilirsiniz.

Crysis Warhead oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanları şahsen denedim arkadaşlar yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız yorum bırakarak sorun en kısa zamanda yanıtlamaya çalışırım.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

0 yorum: