Prototype 2 Full Sorunsuz Tek Link İndir


İlk oyunuyla dikkatleri üzerine çeken ve çok sevilen prototype oyun serisinin 2.si sonunda Skidrow tarafından kırıldı. Oyunda görselin iyileştirilmesi ve aksiyonun arttırılması dikkat çekiyor. Daha detaylı bir ilk izlenim için fragmanını izleyebilirsiniz. Şimdi gel gelelim oyunumuzu nasıl indireceğiz. En sade haliyle anlatmaya çalışacağım. Gerekli donanımsal bilgiye sahip arkadaşlar yazının devamını okumadan buraya tıklayarak indirebilirler.

Fragman:




Sağlıklı bir indirme için atlamadan adım adım ilerlemeniz tavsiye olunur.

Programı indirmek ve kurmak için iki programa ihtiyacımız var:

1- uTorrent - İndirmek İçin Tıklayınız  (uTorrent nedir?)
2-Daemon Tools Lite - İndirmek için Tıklayınız


Tavsiye yazı: (Turbobitten Tek tıklama ile beklemeden üstelik yüksek hızda indirebilirsiniz.)



PROTOTYPE 2 PROPER ZAMUNDA TORRENT İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

**DENENMİŞ HIZLANDIRICI EK TRACKERLARI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ** 

Nasıl indireceğiz?

Hiç beklemeden tek tıkla indirmek için tavsiye yazı olarak belirtilen yayını okuyup uygulayın. İnen klasördeki "saglamoyun-Prototype.2.Proper-SKIDROW.torrent" dosyasına çift tıklayın ve uTorrent programı aracılığıyla indirmeyi başlatın. İndirmenin daha hızlı başlaması için denenmiş hızlandırıcı trackerları indirebilir ve  ekleyebilirsiniz. Tracker eklemek ile ilgili daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. Sonra sabırla oyunumuzun inmesini bekleyelim. Özellikle gece saatlerinde daha hızlı bir indirme yapabilirsiniz.

İndireceğiniz dosya torrenttir ve 1.7 MB boyutundadır. Prototype 2 boyutu 8.73 GB olup indireceğiniz iso'nun içerisinde Crack mevcuttur.  Yakın zamanda kurulum videolu bir şekilde anlatılacaktır. Linklerde sorun yoktur, gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz. Bir sorun yaşarsanız yorum atarak belirtin lütfen.

Keyifli oyunlar...

0 yorum: