Nintendo 64 Oyunlarını Bilgisayarda Oynayın

Nintendo 64 oynadınız mı hiç? Oynamadıysanız  dahi çok zevkli oyunları kaçırmamak için bu yazıyı okuyup uygulamanızı öneririm.


Tavsiye yazı: (saglamoyun.com olarak Turbobit Premium Hesabı Veriyoruz, Tıklayın!)

Emülatör üzerinden oynayacağız. 

A -Nintendo 64 Emulator İndir ---> emulatör'ü indirin

Daha sonra oyunlar kaldı. Zamanında o 3 kaset oyunumu sizin için arşivleyip upload ettim:

BBuraya tıklayarak upload ettiğim 3 kaliteli oyunu indirin. Bunlar haricinde oyun indirmek isteseniz şu siteden indirebilirsiniz.

KURULUM VE OYNAMA

1. Yukarıdaki A seçeneğinden indirdiğiniz emulatöre sağ tıklayıp buraya çıkart dedikten sonra çıkan klasöre girin ve "Project64.exe" ye çift tıklayıp yükleyin.

2-Yükledikten sonra program files a girerek "Project64 1.6" klasörünün içerisindeki "Project64.exe" nin kısayolunu oluşturun - kesin- masa üstüne yapıştırın. Maksat kolaylık olsun :)

3- Yukarıdaki B seçeneğinden indirdiğiniz "_firatyalcin.com_Nintendo64" sıkıştırılmış rar dosyasına sağ tıklayın buraya çıkart deyin.

4-"Project64.exe" den emulatorü açın - File - Open Rom dedikten sonra "_firatyalcin.com_Nintendo64" klasörünün içerisindeki bir oyunu seçin.

5- Bu şekilde bence çok kaliteli oyunları fazla indirme ve kurma işlemiyle uğraşmadan oynayabilirsiniz.


KONSOLLA OYNAMAK İÇİN

Oyunları gamepad ile oynamanın tadı başkadır. Bunun için üşenmedim ve emülatörden tuş ayarlarına girerek sizin için ayarlayıp kaydettim. Yukarıdaki B seçeneği ile indirdiğiniz klasörün içerisinde "_firatyalcin.com_save1.jsf" adlı bir dosya olacak.
  • Emülatörü açın - Options - Configure Controller Plugin - Generic USB Joystick seçin.
  • Load profile tıklayın.
  •  "_firatyalcin.com_Nintendo64" klasörünün içerisindeki "_firatyalcin.com_save1.jsf" dosyasını seçip onayladıktan sonra konsol ayarlarınız yapılmış olacaktır. Tavsiyem ilk mario kart 64 'ü oynayın.

İki kişilik oynandığında tadından yenmez olacaktır.

Keyifli oyunlar.

0 yorum: