Call of duty black ops zombie anroid apk full tek link indir

Öncelikle merhaba size bulunması zor android apk larda bol bol yardımcı olmaya çalışacağım.Gelelim oyunumuza:Call of duty serisini belkide en sevilen oyunlarından black ops'un en sevilen bölümü olan zombie bölümü android'e geldi.İnsanların androide yönelmesiyle beraber oyun yapımcıların ilgisi de android e kaydı. Modern combat serisinin büyük ilgi görmesiyle fps tarzı oyunlarda android de çoğalmaya başladı.

İşte bu seriye eklenenlerden en yenisi de Call of duty:black ops zombie Call of Duty: Black Ops Zombies for Android" olarak adlandırılan yapımı, artık tüm Android akıllı telefonlarda ve de tabletlerde oynamak mümkün.Kino Der Toten, Ascension ve Call of the DeadDirector's Cut haritalarının oynanabildiği yapım, Dead-Ops Arcade ve tek kişilik oyun modunu da kullanıcıların beğenisine sunuyor. Pek tabii bolca silah ve yeni bölge satın alabildiğimiz oyun aynı zamanda tek ya da multiplayer şeklinde çoklu oyuncu modunu destekliyor.Bu da anroid telefonuzda bolca vakit geçireceğiniz anlamına geliyor sözü uzatmadan oyun tanıtımına geçelim:

Oyun içi görüntüler ve anlatımlar:

                                                        COD BAŞLANGIÇ MENÜSÜ



Bu menüde ekrana dokunarak seçim menüsüne geçebilirsiniz.

COD BAŞLANGIÇ SEÇİM MENÜSÜ




                                      Bu menüde tek kişiliği seçip red kit gibi tek tabanca takılabilirsiniz(size yardımcı  olan elemanı adamdan saymıyorum :)  )

                                                                 

                                                  ÜNLÜ KINO DER TOTEN HARİTASI



Bu harita black ops zombie bilgisayardan daha önce oynayanlara tanıdık gelecek bire bir aynısı :) yine aşağıda aynı harita dan bir görüntü


                                     Bilim adamlarının fazla deneylere kafa yormaktan zombileştiği harita



Oyunun bir diğer haritası


OYUN ANLATIMI:


Öncelikle uyarayım daha önce fps android oynuyanlar bu bölümü es geçsin kafanızı boşuna ağrıtmiyim :)
        Oyunun başlangıçta tuşları öğretmek için elemanla yaptığımız sohbet bölümü var,orayı es geçiyorum azcık ingilizcesi olanlar veya deneye deneye bulmak isteyenlere haksızlık olmasın.:) 

Bilmeyenler için amacımız zombie'lerin bizi öldürmesinden önce bizim zombieleri öldürmemiz çıktıkları delikleri(niye böyle dediysem :)) kapatarak gelmelerini geciktirmek ve puan artırmak tabi bunun için kafalarından vurmak avantajlı.Tabi bilgisayardaki mouse kadar rahat olmadığı için yapımcılar otomatik nişanlama koymuşlar;iyi de etmişler yoksa heyecandan bazen kendi etrafınızda dönebilirsiniz.Bunun için zombie silahı doğrultmak yeterli.

Yönlendirmeler basit bilmeyenler için cihazın sol alt ekranı joystick sağ ekran etrafa bakma(360 derece).
Sağ tarafa(boşluğa) iki kere tıklarsanız ateş eder.Bomba ikonu adındanda anlaşılır.:) aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi sağ altta nişangah tuşu var sol üstteki silah tuşuylada 2. silahınızı alabilirsiniz.Altta ortada ki bıçak simgesine tıklayarakta yanınıza gelmeye cesaret etmiş zombileri liğme liğme edebilirsiniz.

        Oyun içindeki kapılardan(yukarda da görüldüğü üzere) puanınız yetiyorsa geçebilirsiniz böylelikle  haritanız ilerler ve genişler.

                Oyundaki mistery box(gizemli kutu) ya gelerek sürpriz silahlardan birini kazanabilirsiniz.

Yukardaki resimde görüldüğü gibi çıktıkları kapıya yaklaşıp el işaretini gördüğümüzde tıklarsak puan kazanıp zombieleri yavaşlatabiliriz.
Yukardaki resimde bir zombie nin son anını görmektesiniz zira 0.02 saniye sonra kafası parçalanmıştır.

        
Oyun içi birçok silah mevcut resimde de görüldüğü gibi duvardaki silah işaretine yaklaşıp(puanınız yetiyorsa)satın alabilirsiniz.


                                           Oyunun videosu

Şunu belirteyim video gavurca.Ben bu adamın dediklerinden bir cacık anlamadım,ne diyor bu diyen olursa altyazıya çevirip gömebilirim ya da kendi güzide sesimi dublaj yapabilirim.(böyle güzel özelliklerim de var. :))


                                        


Öncelikle sürüm fulldur fakat korsana hayır diyenler için google play linki:Tıklaa
Yok yok ben şeytana uyucam diyenler için direk download linki:Tıklaaa

İndirdikten sonra yapmanız gereken tek şey telefonunuza atıp telefonunuzdan yüklemek,sonrasını kendisi hallediyor.Son olarak wi-fi ile yükleminizi tercih ederim zira baya bir mb'tınız gidecek :)

Oyunla ilgili herhangi bir sıkıntısı,derdi,tasası olanlar bizimle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.Sağlıcakla



0 yorum: