Mass Effect 2 Full Sorunsuz İndir


Oyun Hakkında Bilgi:

Mass Effect 2 kurgusal ve oynanış bağlamında tüm aksiyon severlerin beğenisini toplamış, özellikle senaryo bakımından çığır açan 2010 yılı oyunlarındandır. Her oyunseverin arşivinde bulunması gereken bu kaliteli EA Games oyunu sağlam oyun farkıyla sadece 5 part ve full olarak bilgisayarınızda!
Mass Effect; Bioware şirketi tarafından önce Xbox 360 için daha sonradan bilgisayar için yapılmış bir oyundur.

Mass Effect'in devamı olan Mass Effect 2, 26 ocak 2010 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Mass Effect 2'de birinci oyundan kalan kayıt dosyalarını aktarabilirsiniz ki bu sizin oyun boyunca yapacağınız şeyleride değiştirecektir.(Mass Effect serisinin hepsi sitemizde yer alacaktır) Mass Effect serisi Mass Effect 2 ile beraber IGN ve EA Games Entertainment açıklamasıyla tüm platformlarda 34.5 milyon satarak iyi bir başarı elde etmiştir.Aynı zamanda EA Games in en çok kazandıran ilk 5 oyunu arasında yer almaktadır...

İndireceğiniz dosya toplamda 14,2 GB olup, iso dosyasıdır.


Minumum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi:Windows XP SP3 , Vista SP1, Windows 7
RAM
1 GB RAM-Windows XP / 2 GB RAM - Windows Vista and Windows 7
İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo / AMD CPU
Ekran Kartı256 MB (Pixel Shader 3.0) / NVIDIA GeForce 6800 - ATI Radeon X1600 Pro
HDD: 15 GB Boş Alan


Oyun içi video:




Gelgelelim İndirmeye. Anlatım sade olduğu için uzun görünebilir ama yapacağımız işlemler oldukça basit arkadaşlar.

Gerekenler:

Mass Effect 2'yi beş part halinde indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.

İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite

Sponsor:


İndirme Linklerimiz:



Adım Adım  Mass Effect 2 İndirme & Kurulum & Crack


Yukarıdaki linkin turbobit adresini-linkini- alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.
Oyunun kurulumu oldukça basittir.

1- İndirdiğiniz klasörde bulunan "ME2.DVD1.-S.O.-.iso" dosyasına çift tıklayın ve daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.

2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın ve install-next deyip ilerleyin.

Serial kod isteyecektir, şunlardan birini girin:

JSJJ-YGWD-A3W3-K6M2-1911
GZHH-V3JP-O5O7-P3K0-1911
K52J-DPKQ-L5Q2-46E5-1911
VW3K-59M2-D3L6-F7R2-1911
QVWN-33FT-P8K2-A6I3-1911
P8RH-62CX-U4E7-45O5-1911





Kurulumun ortalarında bir yerde size "Please insert the next disc (Disc 2)" şeklinde uyarı verdiğinde "ME2.DVD2.-S.O.-.iso" dosyamızı daemon tools lite aracılığı ile yerleştirip gelen uyarıya da yeniden dene dedikten sonra kuruluma kaldığımız yerden devam edelim.

4- Bittikten sonra oyunumuzun full olması için crack atmamız gerekiyor.

5-Crack klasörümüzün içerisindeki "MassEffect2.exe" yi kopyalayıp oyunu kurduğunuz konuma yani "C:\Program Files\Mass Effect2\Binaries" konumuna giderek yapıştırın. Önünüze gelen tüm sorulara kopyala ve değiştir dedikten sonra "C:\Program Files\Mass Effect2\Binaries" konumunda bulunan "MassEffect2.exe" den oyuna girebilirsiniz.

6- Eğer masaüstünden girmek istiyorsanız  "C:\Program Files\Mass Effect2\Binaries" konumunda bulunan "MassEffect2.exe" ye sağ tıklayıp kısayol oluştur deyin ve oluşan kısayolu kesip masaüstüne yapıştırın. Artık o kısayola tıklayarak oyuna doğrudan girebilirsiniz.

Mass Effect 2 oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanları şahsen denedim arkadaşlar yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız yorum bırakarak sorun en kısa zamanda yanıtlamaya çalışırım.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

0 yorum: