Bioshock 2 Full Sorunsuz İndir (4 Part)


Oyun Hakkında Bilgi:

Bioshock 2 kurgusal ve oynanış bağlamında tüm aksiyon severlerin beğenisini toplamış, özellikle senaryo bakımından çığır açan 2010 yılı oyunlarındandır. Her oyunseverin arşivinde bulunması gereken bu kaliteli 2K Games oyunu sağlam oyun farkıyla sadece 4 part ve full olarak bilgisayarınızda!

Oynanış hakkında, melininkazani.com'dan şu alıntıyı sizlerle paylaşmak istiyoruz:
Karakterimizin sağ elinde devasa matkap yer alıyor. Sol eliyle de çeşitli plazmid ve tonikleri kullanabiliyor. Eğer mouse’la tek tık yaparsak, matkabı karşımızdakine savuruyoruz. Eğer tuşa basılı tutarsak, matkap çalışıyor ve deyim yerindeyse kıyım gerçekleştiriyoruz. Süreklilik için benzine ihtiyacımız var ve onu da çevreden tedarik edebiliriz. Hantal olarak hareket etsek de, zıplayabiliyor ve eğilerek ilerleyebiliyoruz. Akıl sınırlarını çoktan terk etmiş ve düşünmeden hareket eden Rapture sakinleri, özellikle aynı anda saldırdıklarında bizi zor durumda bırakıyorlar.
Şimdi bizim işimiz bu güzelim oyunu sizlere sorunsuz bir şekilde indirtmek. Sizden ricamız her aşamayı titizlikle okuyup uygulamanızdır.




İndireceğiniz dosya toplamda 7,33 GB olup, iso dosyasıdır.


Minumum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi:Windows XP , Vista , 7
RAM: 2 GB

İşlemci: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4 Ghz , Intel Pentium 4 530 3.0 Ghz
Ekran Kartı256 MB -NVIDIA 7800GT 256MB graphics card or superior, ATI Radeon X1900 256MB
HDD: 11 GB Boş Alan


Oyun içi video:




Gelgelelim İndirmeye. Anlatım sade olduğu için uzun görünebilir ama yapacağımız işlemler oldukça basit arkadaşlar. Üstelik böylesi bir oyunu sadece dört linkte indireceğiz.

Gerekenler:

Bioshock 2' yi dört part halinde indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.

Sponsor:



İndirme Linklerimiz:






CRACK:


4 Partın İndirme Linklerini Direk Topluca Görmek İçin Tıklayınız (çeviri siteleri için pratik oluyor-link kısaltma sitelerini beklemeniz gerekmez)


Adım Adım  Bioshock 2 İndirme & Kurulum & Crack


Yukarıdaki linkin turbobit adresini-linkini- alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.
Oyunun kurulumu oldukça basittir.

1- İndirdiğiniz klasörde bulunan setup a tıklayın ve kurulumu başlatın.
2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın ve next deyip ilerleyin kurulum başlayacak ve fazla uzun sürmeden bitecektir.

3- Bittiğinde "Wrong disx inserted" şeklinde bir uyarı ile karşılaşırsınız, yani diyor ki crack yapın :) Yani daha sonra oyunumuzun full olması için crack atmamız gerekiyor.

4- Crack klasörüne girip orada bulunan "SP" ve "MP" klasörülerini kopyalayın.

5-Kopyaladığınız bu klasörleri oyunu kurduğunuz konuma yani "C:\Program Files\2K Games\BioShock 2" konumuna giderek yapıştırın. Önünüze gelen tüm sorulara kopyala ve değiştir dedikten sonra "C:\Program Files\2K Games\BioShock 2\SP\Builds\Binaries" konumunda bulunan "Bioshock2Launcher.exe" den oyuna girebilirsiniz.

6- Eğer masaüstünden girmek istiyorsanız  "C:\Program Files\2K Games\BioShock 2\SP\Builds\Binaries" konumunda bulunan "Bioshock2Launcher.exe" ye sağ tıklayıp kısayol oluştur deyin ve oluşan kısayolu kesip masaüstüne yapıştırın. Artık o kısayola tıklayarak oyuna doğrudan girebilirsiniz.

Bioshock 2 oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanları şahsen denedim arkadaşlar yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız yorum bırakarak sorun en kısa zamanda yanıtlamaya çalışırım.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

0 yorum: