Starcraft 1 Full Kurulmuş Olarak Tek Link İndir


Oyun Hakkında Bilgi:
 Blizzard Entertainment tarafından piyasaya sürülen gerçek zamanlı strateji türünde, uzayda geçen ve üç ırkın savaşını konu alan bir bilgisayar oyunudur. Terran, Protoss ve Zerg isimli üç ırk mevcuttur. Irklar arasındaki denge çok iyi ayarlanmıştır. Oyunun strateji esnekliği, bir önceki benzeri olan Warcraft 2'ye göre daha geniş olan harita seçenekleri ile birleşince, uzun oynama süresi ve bol strateji seçeneği sunmaktadır.
Brood War isimli genişleme paketi ile birlikte oyundaki her üç ırk arasında güç daha da dengelenmiştir.
Özellikle Güney Kore ve Botswana'da büyük bir oyuncu kitlesine sahiptir. Blizzard, 1998 - 2007 yılları arasında Starcraft:Brood War başlığından 12 milyon kopya satıldığını açıklamıştır, Starcraft uluslararası anlamda özellikle çoklu oyuncu kısmı ile, bilgisayar dünyasında tarikat benzeri bir oyuncu kitlesi toplamıştır. Gerçek zamanlı strateji oyunlarında endüstri standartı olarak kabul edilmektedir. Oynanabilirliği ve kalitesi, yıllar geçmesine rağmen hala kendini kabul ettirici düzeydedir.(wikipedia)
Biz çalışıyor mu gibisinden denediğimizde kaliteyi yeterli bulmadık açıkçası fakat sağlamoyun arşivlerinde bulunmasını istedik ve starcraft severlerin indirip nostalji yapabileceğini düşündük.

(Tavsiye Yayın: Starcraft 2 Wings of Liberty Full Tek Link İndir)

İndireceğiniz dosya toplamda 1.19 GB dır.


Minumum Sistem Gereksinimleri;

Windows 95/98/NT
Pentium 90 or higher
16 MB RAM
DirectX-Compatible SVGA Video Card



Oyun içi video:




Gelgelelim İndirmeye.

Gerekenler:

Starcraft  oyununu tek link  indireceğiz. İndirdiğimiz linkimiz sıkıştırılmış bir  dosyadır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.

Sponsor:



Buyrun İndirme Linkimiz:


Adım Adım  Starcraft  İndirme & Kurulum & Crack

Yukarıdaki linkin turbobit adresini-linkini- alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.

Kurulum gerektirmez crack de gerektirmez. İndirdikten sonra buraya çıkart deyin ve çıkan klasörden direk oynamaya başlayın. Ekran görüntü kalitesini hoş bulmayabilirsiniz çünkü eski bir oyun, bilginize.

Daha bir çok ve birbirinden güzel Strateji oyunları indirmek isterseniz buraya tıklayıp o kategoriye gidebilirsiniz.

Starcraft oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanları şahsen denedik ve herhangi bir sorun bulunmamaktadır.Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız yorum bırakarak sorun en kısa zamanda yanıtlamaya çalışırım.

Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar. -S.O-

1 yorum:

  1. Starcraft 1 Full Kurulmuş Olarak Tek Link Indir « Full Oyun Indir Tek Link Rip Oyun Indir, Full Gezginler Oyun Indir >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Starcraft 1 Full Kurulmuş Olarak Tek Link Indir « Full Oyun Indir Tek Link Rip Oyun Indir, Full Gezginler Oyun Indir >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Starcraft 1 Full Kurulmuş Olarak Tek Link Indir « Full Oyun Indir Tek Link Rip Oyun Indir, Full Gezginler Oyun Indir >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK 1l

    YanıtlaSil